Calendario

25 de septiembre de 2021

Horario: Sábado, de 10.00 h a 14.15 h

Duración: 4,00 horas

Información general

Dirigido a: Fisioterapeutas colegiados

Seminario bonificado al 100% por el CFC

Organiza: Sección Territorial del Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lugar de realización

Sala del segundo piso del edificio de la Immaculada. Pl. Pati de la Immaculada, 1, 43590 - JESÚS (al lado del Bar "Forquilla i Ganivet", edificio de la EMD)

Descripción

La pell és un òrgan al qual els fisioterapeutes tenim accés de manera directa. En ella s'hi expressen manifestacions clíniques importants, pròpies de patologies locals i sistèmiques de diversa gravetat.

 

En el present seminari analitzarem alguns dels aspectes bàsics de la semiologia cutània, així com també diferents manifestacions de malalties sistèmiques, els signes d'alerta per a la derivació i signes cutanis a tenir en compte a l'hora de la manipulació.

A cargo de

Santiago J Crucci. Kinesiologo y fisioterapeuta. Prof.Grau Interuniv.de Fisioterapia EUSES-UdG & ENTIDAD-UB. Prof.assoc. Dep.Infermeria y Fisioterapia. UdL. Coord.de el área de RHB vestibular, Clínica Arvila Magna, Bcn. Miembro de la Red Iberoamericana de RHB vestibular. Miembro de la comisión de Fisioterapia Vestibular, del CFC.

Programa
  • Semiologia dermatològica
  • Lesions primàries i secundàries
  • Malaties sistèmiques amb manifestacions dermatològiques
  • Signes d’alerta per a la derivació
  • Síndromes paraneoplàsics

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×