Calendari

25 de setembre de 2021

Horari: Dissabte, de 10.00 h a 14.15 h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Dirigit a: Fisioterapeutes col·legiats

Seminari bonificat al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Terres de l'Ebre del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Sala del segon pis de l'edifici de la Immaculada, Pl. Pati de la Immaculada, 1, 43590 - JESÚS ( al costat del Bar "Forquilla i Ganivet", edifici de la EMD)

Descripció

La pell és un òrgan al qual els fisioterapeutes tenim accés de manera directa. En ella s'hi expressen manifestacions clíniques importants, pròpies de patologies locals i sistèmiques de diversa gravetat.

 

En el present seminari analitzarem alguns dels aspectes bàsics de la semiologia cutània, així com també diferents manifestacions de malalties sistèmiques, els signes d'alerta per a la derivació i signes cutanis a tenir en compte a l'hora de la manipulació.

A càrrec de

Santiago J Crucci. Kinesiologo i fisioterapeuta. Prof.Grau Interuniv.de Fisioteràpia EUSES-UdG & ENTI-UB. Prof.assoc. Dep.Infermeria i Fisioteràpia. UdL. Coord.de l’àrea de Rhb vestibular, Clínica Arvila Magna, Bcn. Membre de la Xarxa Iberoamericana de Rhb vestibular. Membre de la comissió de Fisioteràpia Vestibular, del CFC.

Programa
  • Semiologia dermatològica
  • Lesions primàries i secundàries
  • Malaties sistèmiques amb manifestacions dermatològiques
  • Signes d’alerta per a la derivació
  • Síndromes paraneoplàsics

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×