Conveni Fòrum Sanitari

Fòrum Sanitari és un projecte que pretén realitzar una aliança estratègica entre els col·legis professionals de l'àmbit sanitari de Girona.

El principal objectiu d'aquesta aliança és la de coordinar i consensuar posicions davant qualsevol tema referent a les professions sanitàries, tractant-les de manera transversal i moltidisciplinària, tenint una veu comuna en defensa de la professió i el territori.

 Més informació

Conveni Dipsalut

T'informem que el passat dia 5 de juny es va signar el conveni de col·laboració entre l'organisme autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona (DIPSALUT) i els col·legis oficials del Fòrum Sanitari (Col·legi Oficial de Metges de Girona, Col·legi de Diplomats d'Infermeria de Girona, Col·legi de Veterinaris de Girona i Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya).

El DIPSALUT pretén establir relacions estables de coordinació i col·laboració amb els col·legis professionals de l'àmbit de la salut a les comarques de Girona. Des de tots els col·legis professionals que formem el Fòrum Sanitari es començarà a treballar en diferents projectes per tal d'aportar nous estudis de la salut pública de les comarques gironines.

Ens agradaria comptar amb tu en aquesta nova etapa en la qual podràs aportar la teva experiència i coneixements, i en què també podràs formar part de la borsa de treball que es crearà per a cada nou projecte que s'engegui. Tingues en compte que la teva feina és important i, com a tal, serà remunerada.

T'esperem.

Pots contactar amb nosaltres a la seu del Col·legi o a l'adreça de correu electrònic girona@fisioterapeutes.cat indicant a l'assumpte "DIPSALUT".

 Més informació

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×