Convocatoria de becas y ayudas Ministerio de Educación

Convocatorias del Ministerio de Ciencia e Innovación

Convocatòries de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)

Convocatòria de beques Mapfre

Convocatòria de la 13ª edició dels Premis de Recerca de la Fundació Mutuam Conviure

La Fundació Mutuam Conviure fidel al seu compromís per a la promoció de la recerca relacionada amb la gerontologia clínica i l'atenció sociosanitària, convoca la 13ª edició dels Premis de Recerca.

La finalitat és premiar un projecte de recerca fet a Catalunya dins l'àmbit esmentat. Hi poden participar tots els professionals de forma individual o col·lectiva que desenvolupin la seva activitat en aquest àmbit.

Des del Grup Mutuam creiem fermament, que el treball assistencial s'ha de complementar amb activitats de formació i recerca. D'aquesta manera contribuïm a la millora de la qualitat del treball diari i aconseguim un bon desenvolupament professional.

Adjuntem fitxer amb les bases dels premis i us animem a participar. També les podeu trobar a www.mutuam.com

Es coneixeran els projectes premiats en el transcurs de la VIII Jornada Sociosanitaria per a professionals que també organitza la Fundació Mutuam Conviure en el darrer trimestre de l'any i de la que us mantindrem informats.

 Bases dels premis

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×