Convocatoria de becas y ayudas Ministerio de Educación

Convocatorias del Ministerio de Ciencia e Innovación

Convocatòries de l'Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR)

Convocatòria de beques Mapfre

Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya

El Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya impulsa diverses línies de subvenció i projectes propis, en el marc del fons Next Generation EU, amb una dotació de més de 1.000 milions d’euros.  

L'objectiu d'aquesta convocatòria és, entre d'altres, reformar el sistema d’atenció i cures de llarga durada en què s’aposta per una nova arquitectura dels equipaments residencials centrada en la persona i la seva inclusió en l’entorn comunitari, promoure la transició energètica de les instal·lacions juvenils i la transformació ecològica i digital dels centres d'atenció a la infància i l'adolescència i reforçar l’atenció domiciliària perquè esdevingui un servei d’alta qualitat i fer factible la transformació tecnològica dels serveis socials amb projectes pilot innovadors i la digitalització de processos.

També fixa com a objectiu continuar impulsant accions que afavoreixin l’accessibilitat per fer possible un país d’oportunitats per a tothom.

Així, doncs, es posa en marxa una convocatòria de subvencions adreçada a totes les entitats, empreses i agents socioeconòmics que treballen en l’àmbit de les polítiques de drets socials al país, amb sis línies específiques, de les quals en destaquem les següents:

Línia 1. Inversió per a nous centres residencials i diürns i remodelació de centres existents

Línia 2. Projectes de tecnologia al servei de l’atenció i la cura de les persones

Línia 6. Impuls i foment de l'accessibilitat als espais d'atenció a la ciutadania dels ens locals de Catalunya

 

Ministerio de Ciencia e Innovación

Next Generation EU - Resum PERTE per a la salut d’avantguarda

Més informació

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×