Dia Mundial de la Fisioteràpia

Publicada el 08/09/2009

El passat dia 8 de setembre, es va celebrar el Dia Mundial de la Fisioteràpia. Amb motiu d'aquesta commemoració, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va col·locar envelats per a la divulgació de la nostra professió a les quatre províncies catalanes, en concret a les ciutats de Tàrrega, Figueres, Tarragona i Barcelona.

Tots els envelats i els tractaments que es van oferir a Barcelona van tenir molt bona acollida per part de la ciutadania. Cal destacar que, segons dades obtingudes per les enquestes realitzades pel propi Col·legi, el 65% dels pacients tractats van ser dones i la majoria (64%), eren catalans. Hi ha una dada que ens hauria de satisfer enormement i és que, de les persones enquestades, gairebé un 63% afirma haver assistit a la consulta d'un fisioterapeuta i el 33% confirma que hi van acudir per iniciativa pròpia. Així doncs, sembla ser que els esforços del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per acostar la Fisioteràpia a la ciutadania han sorgit el seu efecte.

Felicitats fisioterapeutes!

Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009

Esta web utiliza 'cookies' para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al seguir navegando aceptas nuestra política de cookies.×