Dia Mundial de la Fisioteràpia

Publicada el 08/09/2009

El passat dia 8 de setembre, es va celebrar el Dia Mundial de la Fisioteràpia. Amb motiu d'aquesta commemoració, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya va col·locar envelats per a la divulgació de la nostra professió a les quatre províncies catalanes, en concret a les ciutats de Tàrrega, Figueres, Tarragona i Barcelona.

Tots els envelats i els tractaments que es van oferir a Barcelona van tenir molt bona acollida per part de la ciutadania. Cal destacar que, segons dades obtingudes per les enquestes realitzades pel propi Col·legi, el 65% dels pacients tractats van ser dones i la majoria (64%), eren catalans. Hi ha una dada que ens hauria de satisfer enormement i és que, de les persones enquestades, gairebé un 63% afirma haver assistit a la consulta d'un fisioterapeuta i el 33% confirma que hi van acudir per iniciativa pròpia. Així doncs, sembla ser que els esforços del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya per acostar la Fisioteràpia a la ciutadania han sorgit el seu efecte.

Felicitats fisioterapeutes!

Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009 Dia Mundial 2009

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×