caminada

La secció territorial de Lleida del CFC celebrarà el seu DiFT el proper dissabte 21 d’octubre amb una caminada molt especial, que congregarà avis i néts a la riba del Segre. Els participants recorreran una distància d’uns dos quilòmetres al ritme d’una passejada saludable en família, que sortirà del Pont dels Instituts i acabarà als Camps Elisis.

Arribats a cert punt del recorregut, tots els assistents rebran globus per part dels organitzadors i es col·locaran de tal manera sobre el terreny que, vistos des de l’aire, formaran la mà del logotip del Col·legi.

Horari: 10.00 h a 13.00 h

Inscripció: La inscripció és gratuïta, cal omplir el formulari amb les dades dels participants, tan de l'avi/àvia com del nét/a. A més caldrà enviar el full d'autorització pels menors signat pels pares o tutors a seccions@fisioterapeutes.cat. Quan rebem la vostra inscripció us enviarem un correu electrònic de confirmació.

Formulari d'inscripció a la caminada
Selecciona la talla de la samarreta

En virtut del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter personal, l'informem que les dades facilitades per vostè seran incloses en un fitxer propietat del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris, sense els quals no podrem prestar un servei adequat.

Les seves dades seràn tractades de forma confidencial sense que, en cap cas, es cedeixin a altres entitats o tercers sense el seu consentiment previ. No obstant, vostè pot, en qualsevol moment, exervir els seus drets d'accès, cancelació o rectificació en relació a dites dades, sol·licitant-ho per escrit o mitjançant el formulari de contacte, amb l'assumpte "Protecció de dades".

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×