Calendari

22 de desembre de 2018

Horari: Dissabte, a les 10.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

El proper dissabte 22 de desembre, la seu del CFC acollirà, a les 10 del matí, les fisioterapeutes Mireia Solà i Àngels Pera, que abordaran l’evidència científica en activitat física terapèutica.

 

En primer lloc, la Mireia Solà, defensora i docent de la pràctica basada en evidència, ens presentarà l’estudi “Identificació i descripció dels assajos clínics en Fisioteràpia, activitat física terapèutica i geriatria realitzats a Espanya i publicats”, en el qual, mitjançant una derivació del projecte d'identificació de la Cochrane, ha pogut identificar i avaluar l’evidència de la pràctica d’activitat física en el col·lectiu de la gent gran. A continuació l’Àngels Pera exposarà el treball “Eficàcia d’un seguiment telemàtic per promoure l’activitat física posttrasplantament hematològic”; es tracta del plantejament d’un estudi pilot que es posarà en marxa en breu i que permetrà ampliar el coneixement i l’evidència dels efectes positius de l’activitat física com a part del tractament de Fisioteràpia, en aquest cas amb pacients trasplantats.

Finalitzades les conferències s’obrirà un torn de preguntes per als assistents.

En acabar l’activitat tindrà lloc la a 44a Assemblea General Ordinària, de la qual pots obtenir més informació aquí.

 

Esperem comptar amb la vostra participació!

A càrrec de

Mireia Solà. Fisioterapeuta de la residència Jaume Batlle de Barcelona. Màster en activitat física terapèutica i Postgrau en abordatge del dolor. Formadora d'equips sanitaris hospitalaris en el maneig del pacient, defensora i docent de la pràctica basada en evidència. Col·laboradora en diferents projectes d'investigació en Fisioteràpia, amb recent estada de recerca científica internacional a la Xina.

 

Àngels Pera. Fisioterapeuta de l’Institut Català d'Oncologia. Màster en activitat física terapèutica i Postgrau en Fisioteràpia cardiorespiratòria, en Fisioteràpia en neurologia i en Fisioteràpia en geriatria. La seva trajectòria està vinculada a l'oncohematologia i les cures pal·liatives, sobretot en l’àmbit hospitalari.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×