Què són?

Els grups d'interès són el resultat de la intenció de diversos fisioterapeutes d'una àrea determinada de donar a conèixer i fomentar la professió dins del seu àmbit geogràfic concret. Actualment hi ha set grups d'interès: el Grup d'Interès de les Terres de l'Ebre, el Grup d'Interès d'Osona i Ripollès, el Grup d'Interès del Maresme i el Grup d'Interès del Penedès, el Grup d'Interès del Vallès Oriental, el Grup d'Interès del Vallès Occidental i el Grup d'Interès de l'Anoia.

Què fan?

Un dels principals objectius dels grups d'interès és el desenvolupament de la Fisioteràpia dins del seu marc territorial. A tal efecte, i amb el suport del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, duen a terme activitats i iniciatives per augmentar la notorietat i el coneixement de la professió. Així doncs, seran la cara de la Fisioteràpia en el seu territori, esdevenint representants del Col·legi.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×