E-SIFINE Ictus

La Comissió de Neurologia ha realitzat aquesta enquesta per conèixer la situació de la fisioteràpia neurològica a Catalunya. Aquesta enquesta s'adreça exclusivament a fisioterapeutes que treballin actualment amb pacients amb ictus (mínim 1 pacient per setmana). L'enquesta té una durada aproximada de 10 minuts.

CONSENTIMENT INFORMAT

La participació en aquest estudi és totalment voluntària, en qualsevol moment els participants poden sol·licitar la revocació del consentiment enviant un correu a neurologia@fisioterapeutes.cat

Es garanteix la confidencialitat en la recollida i tractament de les dades personals. Tot el procés es realitzarà tenint en compte la Llei Orgànica de protecció de dades: 3/2018, del 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals (LOPD-GDD).

L'accés a la informació està restringit als membres de la Comissió de Neurologia del CFC.

 

Les dades obtingudes en aquesta enquesta seran només per a finalitats de recerca i coneixement actual de la fisioteràpia neurològica a Catalunya.

 

- Accepto participar voluntàriament en aquesta enquesta.

- He llegit, rebut i comprès tota la informació necessària sobre l'estudi.

- He pogut fer totes les preguntes sobre possibles dubtes.

- Dono la meva conformitat per participar a l'estudi.

- Permeto l'ús i el tractament de les meves dades per part de l'equip.

 

 

 

Formació específica en fisioteràpia neurològica

Experiència en neurorehabilitació

Equip disciplinari

Fas servir alguna d'aquestes tècniques passives en la teva intervenció amb pacients amb ictus?

Fas servir alguna d'aquestes tècniques actives en la teva intervenció amb pacients d'ictus?

Teràpia grupal

Teràpia

Pregunta extra

De conformitat amb el que estableix el Reglament 679/2016, us informem que les seves dades personals proporcionades són confidencials i formen part d’un tractament amb informació de caràcter personal i audiovisual, necessari per a la prestació dels nostres serveis, sota la responsabilitat del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb domicili al carrer Segle XX, núm. 78, 08032 de Barcelona, amb la finalitat d’administrar la documentació del Col·legi en l’àmbit de la Institució, les seves àrees, ens col·laboradors i institucions annexes, així com la cessió de les dades de què disposa als estaments oficials públics i privats oportuns per a l’acompliment de les seves atribucions. Pot exercir els seus drets d’informació, accés, rectificació, oposició, supressió, limitació del tractament i portabilitat de les dades personals mitjançant un escrit dirigit a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, carrer Segle XX, núm. 78, 08032 de Barcelona.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×