Calendari

21 de novembre de 2014

Horari: 19.30 h Conferència | 22.00 h Sopar

Informació general

Preu: 18,00€

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

L'Escorxador, c/ Escorxador, 19, Vilafranca del Penedès | Sopar: Restaurant S'logic, C/ Dos de Maig, 34 Vilafranca del Penedès

Descripció

Per vuitè any consecutiu, el Grup d’Interès del Penedès organitza un sopar per a tots els companys i companyes de la comarca.

La trobada pretén oferir la possibilitat als companys penedesencs de conèixer-se i poder mantenir un intercanvi d’experiències i un contrast d’opinions. No us el podeu perdre! Animeu-vos a assistir-hi!

El dia escollit és el divendres 21/11/14 a les 22.00 h al Restaurant S’logic, situat al carrer Dos de Maig, 34 08720 Vilafranca del Penedès

A les 19.30 h, a la sala L’Escorxador, carrer de l’Escorxador, 19, 08720 de Vilafranca del Penedès, es realitzarà una conferència que duu per títol “Córrer ràpid, de gust i sense lesionar-se”, a càrrec dels fisioterapeutes Àlex Álvarez i Albert Carrère [Com arribar-hi].

L’objectiu d’aquesta conferencia és donar a conèixer les últimes evidències científiques en el món del running i desmuntar alguns mites que provoquen pràctiques inadequades, així com noves maneres d’ajudar al corredor a evitar lesions i recuperar-se millor.

La Conferència “Córrer ràpid, de gust i sense lesionar-se” ha estat realitzada més d'un centenar de vegades al voltant dels 5 continents. Aquesta conferència ha transformat la pràctica de milers de corredors a tot el món. Basada en les últimes evidències científiques posa en qüestió moltes de les pràctiques del dia a dia que no estan justificades. Repassarem els diferents temes d'actualitat en el món del running amb la finalitat de minimitzar les lesions. Planificació de l'entrenament, biomecànica de la carrera a peu, estiraments, exercicis d'enfortiment, ortesis, calçat tradicional i calçat minimalista, superfícies… i molts consells per prevenir les lesions i córrer més ràpid!

Esperem que sigui del vostre interès!

Tots aquells que vulgueu assistir a aquest sopar, heu d’omplir, abans del dia 14 de novembre, la butlleta de reserva en línia i fer l’ingrés de 18€ al següent compte corrent i amb la següent referència:

 

REF. SOPAR PENEDÈS + nom del col•legiat/da – IBAN ES95 0081 0066 67 0001227724
Cal enviar el comprovant de pagament per fax al 93 207 70 22 o per correu electrònic a inscripcions@fisioterapeutes.cat



Si ho desitgeu, també podeu fer la inscripció i el pagament en línia mitjançant targeta de crèdit.

 

Si només desitgeu assistir a la conferència podeu reservar la vostra plaça aquí

 

Per a més informació contacteu amb el Grup d’Interès del Penedès al correu electrònic penedes@fisioterapeutes.cat
 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×