Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Us informem que les filials i delegacions a l’Anoia del COIB, el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona, el Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears convoquen la 4a beca formativa per a professionals de salut que treballin a la comarca.

L’objectiu de la convocatòria és col·laborar al desenvolupament de projectes de recerca i innovació per part dels professionals de la salut de l’Anoia, projectes relacionats amb la seva tasca professional desenvolupada a aquesta comarca. La dotació econòmica serà de 1.500,00 euros.
La beca dóna suport a un treball o projecte de recerca i/o innovació en l’àmbit de les ciències de la salut a la comarca de l’Anoia. Només poden optar a aquesta beca els professionals de la salut que treballin a l’Anoia.
Per optar a aquesta beca els candidats han de presentar la següent documentació, que han d’enviar per correu electrònic a la secretaria de l’Acadèmia a l’Anoia (f_anoia@academia.catabans del 30 de setembre de 2015.
Grup d’Interès de l’Anoia
Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya
C/ Segle XX, 78 – 08032 Barcelona
Tel. 93 207 50 29 / Fax. 93 207 70 22
anoia@fisioterapeutes.cat
www.fisioterapeutes.cat/grups_interes/anoia/

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×