Calendari

4 de novembre de 2016

Horari: 22.00 h

Informació general

Preu: 19,00€

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lloc de realització

L'Escorxador, c/ Escorxador, 19, Vilafranca del Penedès | Sopar: Restaurant Emocions, Raval de la Font, 6, 08720 Vilafranca del

Descripció

Per desè any consecutiu, el Grup d’Interès del Penedès organitza un sopar per a tots els companys i companyes de la comarca.

La trobada pretén oferir la possibilitat als companys penedesencs de conèixer-se i poder mantenir un intercanvi d’experiències i un contrast d’opinions. No us el podeu perdre! Animeu-vos a assistir-hi!

El dia escollit és el divendres 04/11/16 a les 22.00 h al Restaurant Emocions, Raval de la Font, 6, 08720 Vilafranca del Penedès.


A les 19.30 h, a la Sala L’Escorxador, carrer de l'Escorxador, 19, de Vilafranca del Penedès, es realitzarà la conferència “Fisioteràpia al camp de refugiats sirians d'Idomeni”, a càrrec'Albert Rodríguez, fisioterapeuta i voluntàri de l'ONG Ajudem, Ayudamos, Help i de Meritxell Cascan, infermera de l'Hospital Clínic i membre fundadora de lONG.

En la xerrada ens explicaran la seva experiència al camp de refugiats d'Idomeni. Ens explicaran el context actual i situació del conflicte i com la nostra professió pot aportar el seu gra de sorra en aquesta crisi humanitària.

[Com arribar-hi] (Sala Escorxador)
 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×