Calendari

11 de febrer de 2017

Horari: Dissabte, de 9.30 h a 14.00 h

Durada: 4,50 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lloc de realització

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Descripció

Aquesta Jornada, que se celebrarà per primera vegada el pròxim 11 de febrer del 2017 a la seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, té com a objectiu convertir-se en un instrument per a facilitar l’intercanvi de coneixement i eines per a la recerca de feina i l’autoocupació.

La creació de la jornada neix de la necessitat d’empoderar als fisioterapeutes davant d'un món laboral canviant, altament competitiu i que requereix cada dia, més presència a la xarxa.

En aquesta matinal, es tractaran temes com la creació del currículum, els aspectes a tenir en compte per exercir la professió a l'estranger, els tràmits necessaris per a la creació d’un centre de fisioteràpia o la marca professional i les xarxes socials.

Al llarg del matí, realitzarem un concurs a través de la plataforma Kahoot, al guanyador del qual es farà entrega d’un premi per valor de 200€ en formació pròpia del Col·legi. Recomanem que descarregueu prèviament l’aplicació que està disponible tant per a Android com per a iOS.

Us animem a participar de la Jornada i confiem que aquest nou projecte sigui d’interès i profitós per a tots.
 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×