Calendari

25 de febrer de 2017

Horari: Dissabte de 9.45 h a 14.00 h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Neurologia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Descripció

La Comissió de Neurologia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya té com a objectius desenvolupar tasques per donar a conèixer tots els aspectes del treball dels fisioterapeutes en neurologia, tant dins de la mateixa professió i en l'àrea del treball sanitari interdisciplinari, així com també en la població en general: divulguem les competències del fisioterapeuta en neurologia, promovem la Fisioteràpia en neurologia i la donem a conèixer, fem conferències i cursos de formació especialitzada, impulsem la investigació en Fisioteràpia neurològica, remarquem la importància del treball interdisciplinari i creem espais de coneixement i d'intercanvi entre professionals.

El Meet Up de Neurologia neix amb la intenció de crear un espai d'interacció i col·laboració per als fisioterapeutes interessats en la neurologia. Utilitzarem vídeos que mostraran aspectes especials de casos clínics en els quals ha estat difícil trobar-hi un abordatge exitós o encara no s'ha trobat. Es buscarà compartir coneixements i experiències entre els i les fisioterapeutes que presenten els casos i el públic assistent per tal de crear un camp interactiu i ric per a tots els assistents.

Esperem que el programa sigui del vostre interès i us animem a inscriure-us-hi!
 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×