Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Bases específiques

La Comissió d'Acupuntura del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, amb l’objectiu de normalitzar i harmonitzar la formació i l'exercici de l'acupuntura dels fisioterapeutes, va elaborar la normativa col·legial per crear el Registre de Fisioterapeutes Acupuntors de Catalunya i els requisits mínims necessaris per accedir-hi.

La inscripció al Registre suposa la cobertura de responsabilitat civil per a la pràctica de l’acupuntura limitada a les competències pròpies de la Fisioteràpia.

Tal i com s’estableix a l’article 2 de la Resolució de la Junta de Govern de creació del Registre de Fisioterapeutes Acupuntors, s’han d’acreditar les següents condicions per accedir al Registre:

  • a) Constar d’alta al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i estar al corrent dels deures col·legials.
  • b) Acreditar la formació de postgrau d'acupuntura amb els següents requisits:
    • 1. A partir del curs acadèmic 2002-2003, s’haurà d'acreditar una formació de postgrau universitària acreditada en un o dos anys acadèmics de, com a mínim, 300 hores.
    • 2. Abans del curs acadèmic 2002-2003, s’haurà d'acreditar una formació reconeguda de, com a mínim, 150 hores (15 crèdits), i una experiència professional de, com a mínim, 5 anys d'exercici de l'acupuntura.

Aquells col·legiats que puguin acreditar una formació mínima de 300 hores, però aquesta no sigui de caràcter universitari, podran accedir al Registre mitjançant una prova d’accés.

Aquesta prova se celebrarà el dissabte 4 de novembre de 2017 en una única convocatòria teòrico-pràctica. En la part pràctica de la prova, els aspirants hauran de realitzar els tractaments per parelles.

S’estableixen els següents terminis:

  • El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 18 de juliol i finalitzarà l’1 d’octubre de 2017.
  • Llistat de candidats amb assignació d’hora per a la prova: 16 d’octubre de 2017.
  • Realització de la prova d’accés: 4 de novembre de 2017.

Els col·legiats que vulguin inscriure’s a la prova d'accés al Registre de Fisioterapeutes Acupuntors hauran de formalitzar la seva petició enviant, per correu postal i abans de l'1 d'octubre, el full de sol·licitud adjuntant una còpia compulsada de la documentació que acrediti la formació.

Barcelona, 18 de juliol de 2017

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×