Calendari

20 d'octubre de 2018

Horari: Inscripcions a partir de les 9.00, inici de l'activitat 9.30 h

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Parc Científic i Tecnològic de la UDG (al costat de l'Edifici Narcís Monturiol). Carrer Pic de Peguera, 15, 17003 Girona

Descripció

El Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) i les seves seccions territorials celebren un any més el seu particular Dia de la Fisioteràpia (DiFT) amb una sèrie d’activitats que van més enllà del 8 de setembre, Dia Mundial de la Fisioteràpia, en què es commemora la creació de la World Confederation for Physical Therapy l’any 1951.

El proper dissabte 20 d'octubre tindrà lloc al Parc Tecnològic de la Creueta de Girona una matinal saludable, organitzada per la secció territorial gironina del CFC, que proposa una marxa popular inclusiva amb dues distàncies per a tots els públics.

El punt de trobada, inici i final de la marxa popular, serà el Parc Tecnològic de la Creueta de Girona (coordenades 41º58’02.7”N 2º50’16.3”E), just al costat del Parc saludable.

Els dos recorreguts proposats per a la marxa són circulars, inici i final al mateix punt: la marxa curta són 2400m i la llarga, 6200m (fins a Quart i tornar).

L'hora de sortida dels dos recorreguts serà les 9.30h del matí. Les inscripcions es faran mitja hora abans de començar.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×