Calendari

Diumenge 21 d'octubre de 2018

Horari: 10.00 h

Durada: 2,50 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes d'Osona - Ripollès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Carpa Municipal Polivalent de Calldetenes. Passatge Canigó, 30, Calldetenes

Descripció

El Grup de Fisioterapeutes d’Osona i Ripollès del CFC durà a terme un bateig de marxa nòrdica, el proper diumenge 21 d’octubre de 2018: una activitat apta per a tots els públics i que no requereix experiència.

Concretament, el bateig de marxa nòrdica consisteix en una primera hora d’instrucció per explicar la tècnica bàsica i, tot seguit, un recorregut d’uns 6km al llarg de la Ruta dels Molins (començant a Calldetenes i acabant a Sant Julià de Vilatorta) amb un refrigeri per als assistents a l’arribada.

Cal tenir en compte que el circuit de 6km no és circular. Un cop a Sant Julià de Vilatorta cal tornar o bé a peu, desfent camí, o bé amb vehicle propi.

El bateig de marxa nòrdica serà gratuït per a tothom, però cal omplir el full d’inscripció. Els col·legiats poden assistir-hi acompanyats d’un màxim de tres persones (caldrà inscriure tots els participants)

El dia de l’activitat hi haurà la possibilitat de fer un donatiu per a l’ONG COOS (Cooperació Osona Saharaui).

 

Les inscripcions a través de la web estan tancades. Si vols participar, pots inscriure't directament el dia 21 d'octubre abans de l'inici de l'activitat.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×