Calendari

27 d'octubre de 2018

Horari: Dissabte, de 10.00 a 14.00 h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Plaça de l'Univers de Reus

Descripció

El proper dissabte 27 d’octubre al matí tindrà lloc a Reus la DiFT Challenge, una cursa d’obstacles per a tots els públics, cronometrada i solidària, organitzada per la secció tarragonina del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

La DiFT Challenge consistirà en una cursa d’obstacles amb un circuit de 10 estacions, a l’aire lliure i amb dos nivells de dificultat: infantil (dels 7 als 12 anys) i adults.

Aquesta matinal esportiva, festiva i solidària tindrà lloc a la plaça de l’Univers de Reus (al costat de La Fira Centre Comercial) des de les 10h del matí fins a les 14h.

Les inscripcions es faran el mateix dia a la carpa del CFC.

L’import (un donatiu, cadascú en decideix la quantitat) anirà destinat íntegrament a les ONG Lliga contra el càncer i Fisios Mundi.

Tots els participants rebran una samarreta tècnica de record de la DiFT Challenge, i, en acabat, aigua i fruita per recuperar forces.

Des del CFC convidem tots els col·legiats a participar-hi, acompanyats d’amics i familiars.

Fomentem l’activitat física a l’aire lliure i en família entre tots.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×