Calendari

2 de juny de 2019

Horari: Diumenge, a les 9.30h

Durada: 3,00 hores

Informació general

Preu: 5,00€ - L'import de les inscripcions anirà destinat a l’associació ASHES (https://www.ashes.cat)

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Circuit de l'Anella Verda de Vic. Parc de Santa Anna, avinguda dels Països Catalans 82, Vic (ruta circular, sortida i arribada al mateix punt)

Descripció

El Grup d’Interès de Fisioterapeutes d’Osona i el Ripollès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) organitza el proper diumenge 2 de juny a les 9.30h del matí una Via Verda Activa, és a dir, una caminada en grup per a fisioterapeutes i acompanyants per l’Anella Verda de Vic, que inclourà una petita formació pràctica.

Es tractarà d’una marxa a peu d’un 5 Km, circular i dins d’aquest gran corredor verd que és l’Anella Verda de Vic, al llarg de la qual es realitzaran quatre aturades, de quinze minuts cadascuna, per fer una demostració pràctica pensada per a fisioterapeutes d’estiraments i exercicis terapèutics i de prevenció de lesions.

En total, l’activat durarà tres hores, comptant la marxa, les aturades tècniques i l’esmorzar, que es farà a mig recorregut, per recuperar forces, i que constarà d’entrepans de botifarra i beguda per a tothom (les persones amb al·lèrgies, intoleràncies, opció vegetal o altres, cal que ho facin saber en el moment de la inscripció).

El punt de trobada, a les 9.30h del 2 de juny, serà el Parc de Santa Anna, situat a l’avinguda dels Països Catalans, 82, de Vic; punt que, sent una ruta circular, serà de sortida i arribada.

Aquesta Via Verda Activa està dirigida a fisioterapeutes i acompanyants, familiars i pacients, per ordre d’inscripció, fins a completar el nombre de places previst: un mínim de 20 persones i un màxim de 100.

Solidària amb ASHES

El preu de la inscripció és de 5 euros, que aniran destinats íntegrament a l’Associació ASHES. La data límit per inscriure-s’hi és el 25 de maig.

 

Us hi esperem!

A càrrec de

Grup d'Interès de Fisioterapeutes d'Osona - Ripollès

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×