Calendari

20 de juliol de 2019

Horari: Inici de l'activitat 8.30 h

Durada: 5,00 hores

Informació general

Activitat bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Activitats a la Natura (FISIOGAN) del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

La Mola (Sant Llorenç del Munt)

Descripció

El proper dissabte 20 de juliol de 2019, a les 8.30 h, tindrà lloc,  el primer esdeveniment del Grup d’Activitats a la Natura del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (FisioGAN), uns sortida a la Mola, apta per tots els públics.

El punt de trobada serà l’aparcament de Can Robert, acabada la caminada se celebrarà la segona reunió del Grup i l’activitat acabarà amb un dinar de cloenda. El programa d’activitats serà el següent:

  • 8.30 h Aparcament Can Robert (pàrquing gratuït)
  • 12.00 h Segona reunió del Grup d'Activitats a la Natura
  • 13.30 h Dinar de cloenda

El nivell de l'activitat és fàcil, apte per a tothom, de tipus senderisme i d'una durada no superior a 2-3 hores. Hi haurà un camí alternatiu de més dificultat, però també assequible per a qualsevol adult, per aquells que vulguin tenir una mica de dificultat.

La inscripció és obligatòria, i en el cas dels menors d'edat cal que, a més ens feu arribar, el formulari d'autorització signat a  inscripcions@fisioterapeutes.cat. Podeu fer la vostra inscripció i fins a 3 acompanyants aquí.

Esperem que sigui del vostres interès!

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×