Calendari

6 de novembre de 2022

Horari: Inici de l'activitat 9.00 h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Organitza: Grup de Treball Fisioteràpia a la natura - Fisiogan del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Centelles

Descripció

Inscripció: Oberta per a tots els col·legiats i col·legiades i els seus familiars i/o amics (no hi podran participar menors d'edat).

 

Data límit d’inscripció: 23 d'octubre

 

Material imprescindible (propi de les vies ferrades): arnès, casc (no s'acceptaran els de BBT), dissipador, cinta d'ancoratge de seguretat. Recomanat: guants de vies ferrades.

Si no es disposa d'algun d'aquest material serà imprescindible llogar-lo el dia de l'activitat (el cost del lloguer anirà a càrrec del participant, que haurà d'abonar la totalitat del seu import en el moment de recollir-lo). Si falta algun d'aquests materials i no es vol llogar, l'inscrit NO podrà realitzar l'activitat.

 

Preu

Col·legiats: assegurança i guies, subvencionat pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Lloguer de l'equip 10 € si es necessita.


No col·legiats: assegurança i guies 40 €. Lloguer de l'equip 10 € si es necessita

 

 

Durada de l'activitat: unes 4 hores.

 

Dificultat: Aquest recorregut és de dificultat moderada a difícil (K4-K5), sent apte per a tots aquells que tinguin unes capacitats funcionals suficients per a realitzar aquest tipus d'activitats. La ruta permet evitar la part mes difícil per una fuita..

 

Punt de trobada a les 9.00 h (la sortida serà puntual i no s'esperarà a ningú)

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×