Calendari

4 de novembre de 2023

Horari: Dissabte, de 17.00 h a 19.30 h

Durada: 2,50 hores

Informació general

Preu: 5,00€ - Tota la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató

Organitza: Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

C/ Fortuny, 23, 1a planta, Tarragona (edifici de la Cooperativa Obrera Tarraconense)

Descripció

Uneix-te al nostre Col·loqui sobre Salut sexual i reproductiva! Reserva el dissabte 4 de novembre de 17.00 h a 19.30 h a l'edifici de la Cooperativa Obrera Tarraconense, de Tarragona.

Descobreix un enfocament innovador sobre la salut sexual i reproductiva en una xerrada única presentada per dues expertes destacades en aquest àmbit d’actuació:

Blanca Solé: Fisioterapeuta especialista en sòl pelvià

Iris Borda: Divulgadora sexual i experta en relacions de parella

En aquesta fascinant xerrada, la Blanca i l’Iris compartiran les seves perspectives i coneixements sobre la importància de la salut sexual i la fisioteràpia com a eina per millorar-la. Però això no és només una xerrada. Volem que tu siguis part de la conversa. Després de la presentació, obrirem un espai de diàleg en el qual podràs plantejar els teus dubtes i preocupacions en un ambient segur, sense prejudicis i lliure de tabús. La teva participació és essencial per enriquir la discussió i promoure una visió més completa de la salut sexual.

Tots els ingressos d'aquesta xerrada (5 € per entrada) aniran destinats íntegrament a La Marató, que enguany se centra en la salut sexual i reproductiva. Amb la teva assistència no només aprendràs i compartiràs sinó que també contribuiràs a una causa noble.

No t'ho perdis!

Al final de la xerrada, et convidem a un agradable pica-pica per continuar la conversa de manera relaxada.

Esperem veure't el dissabte 4 de novembre a Tarragona per a aquesta xerrada inspiradora i solidària! Adquireix les teves entrades i participa en una experiència única.

Reserva el teu lloc ara i junts promoguem la salut sexual i reproductiva per a tots. Uneix-te a la conversa!

A càrrec de

Blanca Solé i Iris Borda

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×