Calendari

8 de juny de 2024

Horari: Dissabte a les 09.00 hores

Durada: 4,00 hores

Informació general

Organitza: Grup de Treball de Fisioteràpia a la natura - Fisiogan del CFC i Catalònia Adventures

Lloc de realització

L'Horta de Sant Joan (Àrea d'autocaravanes d'Horta de Sant Joan, Carrer Dedicat al Medi Natural, 21, Horta de Sant Joan)

Descripció

L’activitat consisteix en fer barranquisme amb els guies de Catalonia Adventures i descendir el Barranc de Canaletes.

La durada aproximada de l’activitat és de 4 hores i inclou aproximació i retorn al punt d’inici, no obstant, les característiques de l’activitat i la possibilitat que hi hagi altres grups fent el descens del barranc, poden augmentar la durada de l’activitat.

Aquesta activitat està dirigida a col·legiats i col·legiades i a un/a acompanyant major d’edat com a màxim. En aquesta ocasió l’activitat no permet la inscripció de menors d’edat. És necessari que totes les persones que hi vulguin assistir s’inscriguin a l’activitat convenientment, omplint tots els camps del formulari.  

Les persones participants no cal que tinguin experiència prèvia, però sí entendre que l’activitat consisteix en descendir pel barranc del riu utilitzant diferents tècniques com saltar, nedar, grimpar o rapelar acompanyats i assistits pels guies de l’activitat.

Cal portar calçat esportiu adequat amb una bona sola per fer descens (que no rellisqui), vestit de bany i una tovallola.

Catalonia Adventures facilita el material per realitzar el descens: neoprè, escarpins, arnés, casc, cap d’ancoratge i davallador. També porten un dispositiu GoPro per fer vídeos i fotografies.

El preu de l'activitat és de 50 € i inclou el material necessari per realitzar el descens del barranc, l’assegurança que cobreix l'activitat i fotos i vídeos que faran els guies que ens acompanyaran. Aquelles persones que tinguin neoprè i escarpins en bon estat d’ús per a l'activitat els poden portar. En aquest cas el preu de l'activitat serà de 35 €. S'abonaran els 15 € a la mateixa targeta amb què es faci el pagament total.

*Si vens acompanyat/da cal que facis el pagament de les dues inscripcions.

Important: El descens del Barranc de Canaletes està sotmès a inscripció i hi ha unes places determinades diàries. És per aquest motiu que les places es tancaran amb dues setmanes d’antelació. Per realitzar la inscripció de cada una de les persones participants a l’activitat és necessari omplir totes les dades sol·licitades al formulari

 

A càrrec de

Grup de Treball de Fisioteràpia a la natura - Fisiogan 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×