IV MEET UP DE NEUROLOGIA. CONVOCATÒRIA DE RESUMS

Un any més la Comissió de Neurologia ja està treballant per preparar el Meet Up de Neurologia, que se celebrarà el 24 d'abril de 2021, i us convida a participar-hi presentant-hi un cas.

Es tracta d'una jornada en la qual el vídeo serà el protagonista. Els fisioterapeutes podran exposar els seus casos més interessants, estranys o aquells que presentin dificultats per tal de fer un raonament clínic.

Hi poden participar tots els fisioterapeutes col·legiats. La presentació del cas clínic en vídeo pot tenir dos enfocaments:

  • Mostrar nous abordatges terapèutics, abordatges que siguin menys coneguts, la translació d'alguna evidència científica o raonament clínic a la pràctica clínica o qualsevol altre idea de raonament clínic.
  • Un cas clínic “obert”, és a dir, que el cas que es presenti plantegi dubtes d'abordatge al fisioterapeuta que el presenti, i la intenció sigui que els companys que assisteixin a la trobada puguin aportar-li idees per com replantejar el tractament.
  • Un estudi de recerca

Aquesta exposició de casos clínics a través de presentacions de vídeos, portarà als assistents a una millor comprensió del cas presentat, i permetrà que cadascun d'ells pugui participar-hi activament amb l'aportació d'idees i solucions, coneixements científics o, simplement, aportant diferents punts de vista per la seva experiència professional, fomentant així la trobada i el compartir les diferents visions del treball entre els fisioterapeutes que acompanyem persones amb afectacions al sistema nerviós.

Al final de la trobada, tots els assistents participaran en la votació del millor vídeo presentat.

El vídeo ha de tenir una durada aproximada de 5 minuts, ha de mostrar clarament la història clínica de la persona del cas clínic que es presenta, l'abordatge que es vol mostrar o bé el dubte que el col·legiat vol compartir amb tots els assistents. Els membres de la Comissió de Neurologia faran la selecció dels vídeos presentats seguint aquests criteris de claredat en la presentació del cas.

 

Terminis de presentació

Inici de la convocatòria:  3 de març de 2021

Data límit d’enviament: 3 d'abril de 2021

Comunicació dels resums seleccionats: 12 d'abril de 2021

Documentació

Bases per a la presentació de comunicacions

Formulari de presentació

Model d'història clínica

Autorització d'ús d'imatge

Enviament dels resums

Els resums s’hauran d’enviar per correu electrònic a formacio@fisioterapeutes.cat

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×