Registre de Fisioterapeutes Acupuntors

Per tal d'assegurar els coneixements necessaris que donen al fisioterapeuta la capacitació per realitzar correctament l'acupuntura, i gaudir de la cobertura de Responsabilitat Civil Professional, caldrà pertànyer al Registre corresponent sota els criteris mínims formatius que estableix la Resolució sn/2003 de gener de 2003, de creació del Registre de Fisioterapeutes Acupuntors. L'assegurança de Responsabilitat Civil Professional del Col·legi només ofereix cobertura en la pràctica de l'acupuntura exclusivament a les competències del fisioterapeuta descrites a l'Orden CIN 2135/2007.

 

Requisits per a la inscripció al Registre de Fisioterapeutes Acupuntors

Per tal de formar part del Registre s'haurà d'acreditar les següents condicions:

  • Constar d'alta al Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya i estar al corrent dels deures col·legials.
  • Acreditar la Formació Postgrau d'Acupuntura amb els següents requisits:
    • A partir del curs acadèmic 2002-2003, s'haurà d'acreditar una Formació Postgrau Universitària acreditada en un o dos anys acadèmics de com a mínim 300h.
    • Abans del curs acadèmic 2002-2003, s'haurà d'acreditar una formació reconeguda de com a mínim 150 h (15 crèdits) i una experiència professional de, com a mínim, 5 anys d'exercici de l'acupuntura.

 

Per inscriure's al Registre caldrà presentar a la seu del Col·legi:

 

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×