Calendari

23 d'octubre de 2012

Horari: 20h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès. Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El Grup d'Interès del Penedès del CFC posarà en marxa, el proper 23 d'octubre, el cicle terap(i)tast, en el qual diferents terapeutes ens acostaran a la seva realitat professional.

El terap(i)tast s'iniciarà amb una conferència a càrrec de l'optometrista Mònica Cuadras, que portarà per títol Optometria i Teràpia Visual, i que té per objectiu donar a conèixer l'existència de possibles dèficits visuals responsables, principalment, de problemes d'aprenentatge i la necessitat d'un tractament de Teràpia Visual dirigit adequadament a la consulta optomètrica. En aquest sentit s'intentarà saber detectar amb una conversa o anamnesi els signes i símptomes d'un dèficit visual per poder aconsellar sobre la necessitat de mantenir una bona higiene visual per a un correcte ús funcional dels nostres ulls.

L'objectiu general del terap(i)tast és oferir breus tasts de diferents especialitats, dirigits específicament als fisioterapeutes, que permetin enriquir i complementar el nostre coneixement des d'un angle ben diferent.

Us convidem a aquest maridatge de coneixements!

A càrrec de

Mònica Cuadras. Optometrista

Lloc de realització

L'Escorxador. Carrer de l'Escorxador, 19, 08720, Vilafranca del Penedès

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×