Calendari

13 de desembre de 2012

Horari: 20h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Fa uns anys, el càncer era una malaltia mortal al poc temps del diagnòstic; però actualment, a causa que en molts casos la malaltia es diagnostica en fases primerenques i a la millora en els tractaments, les malalties oncològiques estan esdevenint cròniques. Això vol dir que cada vegada hi ha més persones amb aquesta malaltia.

Si ens situem abans del diagnòstic, en la població sana, hi ha estudis que mencionen l'activitat física regular com a factor protector d'alguns tipus de càncer, juntament amb d'altres hàbits saludables. Els fisioterapeutes, com a agents de salut, tenen un paper important en l'educació sanitària reforçant el consell de mantenir aquest hàbit en la població.

Atesa la complexitat del procés dels pacients amb càncer és important que els fisioterapeutes els atenguin en totes les etapes de la malaltia i en els diferents nivells assistencials, ja sigui a l'hospital, en l'atenció primària o al domicili, per així assegurar una correcta continuïtat en l'atenció a les necessitats que el pacient pugui tenir i contribuir a una millor qualitat de vida.

Esperem que sigui del vostre interès!!

A càrrec de

Comissió d'Oncologia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya(c/ Segle XX, 78 de Barcelona)

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×