Calendari

dijous, 19 d'abril de 2012.

Horari: 20.30h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

La comissió de Geriatria del Col·legi us convida a la conferència "Valoració de Fisioteràpia en Geriatria", model elaborat per la propia comissió i al repàs de la Memòria 2011 de la comissió.

El model de valoració de Fisioteràpia en Geriatria, és una eina que aporta molta informació i que és fàcil i ràpida d'administrar. El seu ús està destinat a l'àmbit de la geriatria, adaptable als diferents centres i modalitats d'estada i als seus diferents perfils de pacient, per obtenir d'una manera senzilla una visió amplia de l'estat general del pacient a l'ingrés; a partir d'aquesta valoració integral es nomenen algunes de les escales i probes de valoració funcional i geriàtrica més utilitzades que serviran per a recolzar el nostre diagnòstic de fisioteràpia i iniciar la planificació del tractament.

El document inclou al final, la possibilitat de valorar al pacient en el moment de l'alta del procés de fisioteràpia la qual cosa permet, al contrastar aquesta informació amb la recollida a l'ingrés, una visió global comparativa i objectiva de l'evolució en el temps del pacient.

Esperem que sigui del vostre interès!!

A càrrec de
Comissió de Geriatria
Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78. Barcelona 08032.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×