Calendari

Horari: 10h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper dissabte 23 de febrer, la Secció Territorial de Lleida celebrarà la sisena edició del seu tradicional Esmorzar Col·loqui, que enguany, sota el títol "Tractament de la disfunció temporomandibular" ens presentarà un treball del fisioterapeuta Ricard Badia, dirigit sobretot a aquells fisioterapeutes que tenen la inquietud de com abordar i tractar la síndrome de disfunció temporomandibular amb diferents tècniques (estiraments, tractament de fàscies, punts gallet, etc.) i conèixer quin és l'origen i els trets diferencials que destaquen en aquesta síndrome.

Esperem, de la mateixa manera que en les edicions anteriors, comptar amb la vostra participació!

PROGRAMA:

10.00 h Reunió anual per als col·legiats de la província de Lleida, on els membres de la Secció Territorial de Lleida faran un breu resum de l'activitat de la Secció durant l'any 2012 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2013.

10.30 h "Tractament de la disfunció temporomandibular", a càrrec de Ricard Badia, fisioterapeuta de l'Hospital Santa Maria de Lleida.

11.30 h Col·loqui amb els assistents.

11.50 h Cloenda.

12.00 h Esmorzar per als assistents.

A càrrec de

Ricard Badia. Fisioterapeuta

Lloc de realització

Secció Territorial de Lleida. Doctor Fleming, 33, entl. 3, 25006, Lleida

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×