Calendari

Dissabte, 2 de març de 2013

Horari: 10h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

La Secció Territorial de Girona us convida el proper dissabte 2 de març a una sessió teòrico-pràctica, sota el títol: "Abordatge de la síndrome de dolor miofascial a l'espatlla", a càrrec del Sr. Miquel Àngel Martínez, que ens presentarà la seva visió de la síndrome del dolor miofascial que, segons la seva pròpia descripció, representa un component important de la queixa musculosquelètica dels pacients que visiten el fisioterapeuta, de manera que el seu coneixement i la capacitat per valorar i tractar els punts gallet miofascials causants d'aquesta síndrome ofereix, als fisioterapeutes, recursos terapèutics importants i, en molts casos, determinants, en el tractament dels trastorns neuromusculosquelètics.

A càrrec de

Miquel Àngel Martínez. Fisioterapeuta especialista en dolor miofascial i punció seca avançada, col·laborador dels Seminaris Travell & Simons® i membre de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lloc de realització

Secció Territorial de Girona. Edifici Fòrum Sanitari. Carrer de l'Albereda, 3-5, 17004, Girona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×