Calendari

Dimecres, 20 de març de 2013

Horari: 19h

Durada: hores

Informació general

Preu:

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

En aquest primer Cafè-Tertúlia de cooperació internacional del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, l'ONG Fisios Mundi s'encarregarà de fer una introducció al tema de la cooperació local.

Fisios Mundi és una ONG de Fisioteràpia que té com a objectiu possibilitar tractaments de Fisioteràpia a aquelles persones sense recursos que en puguin tenir la necessitat. Fins ara, hem estat fent cooperació internacional a la zona de l'Índia, a Anantapur, en col·laboració amb la Fundació Vicente Ferrer. Tenim com a finalitat aportar coneixements, ajuda i teràpia dins el camp de la Fisioteràpia a les capes i persones més febles de la societat, especialment infància, joventut i dones dels països en vies de desenvolupament i zones més deprimides.

En consonància amb els objectius plantejats, els integrants de Fisios Mundi creiem que, en l'actual escenari de la nostra societat, tenim coses a fer, o almenys a plantejar-nos. Actualment, en el context de dificultats econòmiques, taxes elevades d'atur, retallades en sanitat i altres sectors, pensem que deu haver-hi col·lectius que no tenen accés a la Fisioteràpia.

A càrrec de
Lloc de realització

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×