Calendari

17 d'abril de 2013

Horari: 19.00 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper dimecres 17 d'abril, la seu del Col·legi acollirà, a les 19.00 h, el segon Cafè-Tertúlia Solidària del CFC. Els companys de la Fundació Ajuda al Desenvolupament Emergències Internacionals (FADEI) ens faran un breu repàs dels coneixements que cal tenir en una situació d'emergència i quin paper pot jugar la Fisioteràpia dins d'aquesta situació. A més, comptarem amb la participació de la primera fisioterapeuta voluntària formada pel CFC que ha participat en un projecte de cooperació internacional, Maria Boltes, i també ens explicaran el projecte de Cooperació al Desenvolupament a Uganda: Experiència, detecció de necessitats i convocatòria per l'enviament de voluntaris 2013.

FADEI és una ONG espanyola constituïda el 2008, sense ànim de lucre, laica i plural que, mitjançant la cooperació nacional i internacional, treballa per afavorir uns processos de desenvolupament que garanteixin la igualtat d'oportunitats de les persones i els pobles, molt especialment els pertanyents als anomenats Tercer i Quart món. Ho fa a través de projectes autosostenibles de desenvolupament integral, formatius i / o assistencials i activitats de sensibilització, amb un especial interès per la infància.

FADEI també forma part del GIE (Grup d'Intervenció en Emergències) que dóna suport en situacions d'accidents, catàstrofes i sinistres en l'àmbit internacional.

Us hi esperem!!!

A càrrec de

FADEI. Fundació Ajuda al Desenvolupament Emergències Internacionals

Lloc de realització

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×