Calendari

13 d'abril de 2013

Horari: 10.00 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Tarragona. Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

La Secció Territorial de Tarragona va iniciar, fa uns anys, unes "Trobades Professionals" on es compartien coneixements i experiències davant diverses patologies i s'exposaven diferents maneres de tractar-les. Va ser una experiència molt enriquidora i, per aquest motiu, durant l'any 2013 la Secció vol recuperar-les.

Cada vegada hi ha més fisioterapeutes i amb millor formació, per aquesta raó la Secció Territorial de Tarragona promou aquesta activitat oberta a tots els fisioterapeutes que vulguin participar per compartir aquests coneixements i aprendre tots de tots. Per participar-hi, només cal que us poseu en contacte amb la Secció a tarragona@fisioterapeutes.cat

La primera trobada tindrà lloc el proper dissabte 13 d'abril a les 10.00 h a la Casa del Mar de Tarragona, amb el nom: "Abordatge multitècnic de la fuetada cervical". S'iniciarà amb una introducció en relació al mecanisme lesional de la patologia, a càrrec del Sr. Antoni Maya, membre de la Secció de Tarragona.

A continuació comptarem amb les aportacions i demostracions pràctiques de la Sra. Kati Bonet, que donarà la visió d'acupuntura aplicada a l'aparell locomotor; del Sr. Carlos Tremps, que parlarà del tractament amb punció seca; el Sr. Fran Cobos donarà la visió des de l'osteopatia, la Sra. Eva Hernando farà una demostració de massatge funcional del trapezi superior i ECOM i, finalment, la part d'exercicis per a la inestabilitat cervical serà a càrrec de la Sra. Cristina Bofarull.

També se celebrarà la reunió anual per als col·legiats de la província de Tarragona, on els membres de la Secció faran un breu resum de la seva activitat durant l'any 2012 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2013.

Estarem encantats d'atendre les vostres consultes i de comptar amb les vostres valuoses aportacions. I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió hi haurà un pica-pica per als assistents.

A càrrec de

Secció Territorial de Tarragona

Lloc de realització

Casa del Mar de Tarragona (Carrer Francesc Bastos, número 19 de Tarragona).

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×