Calendari

1 de juny de 2013

Horari: 9.30 h

Durada: hores

Informació general

Preu: 10,00€ - Realitzar l'ingrés, amb núm de col·legiat i ref TERAPITAST al Banc Sabadell cc 0081 0066 67 0001227724

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès.

Descripció

Continuarem amb aquest cicle de xerrades amb l'odontòleg Sr. Daniel Capitán i la seva conferència "Treball en equip en la disfunció temporomandibular: Fisioteràpia i odontologia". A aquest acte, que se celebrarà el proper 1 de juny a les 09.30 h, li seguirà una visita guiada a les caves Vallformosa, motiu pel qual tindrà un cost de 10 euros.

L'objectiu principal d'aquesta tercera conferència és establir les bases per a un correcte treball en equip entre odontòlegs i fisioterapeutes en la prevenció i tractament de la disfunció de l'ATM.

S'establirà un protocol de valoració dels factors de risc a nivell oclusiu: maloclusions, parafuncions, edentulisme present, tractaments dentals previs dels pacients, etc. per tal que el fisioterapeuta pugui, d'una manera ràpida i concreta, decidir sobre la necessitat de derivar el pacient al seu odontòleg de referència i establir, així, un tractament coordinat per ambdós professionals. Només l'aplicació de tècniques adequades de Fisioteràpia associades a un tractament odontològic específic poden afavorir la qualitat de vida i la relació amb l'entorn dels nostres pacients per als quals, en alguns casos, la presència de la disfunció temporomandibular pot arribar a ser invalidant.

A càrrec de

Daniel Capitán. Odontòleg

Lloc de realització

Caves Vallformosa. C/ La Sala, 45, 08735, Vilobí del Penedès

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×