Calendari

19 de juny de 2013

Horari: 19,00 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper dimecres 19 de juny a les 19.00 h tindrà lloc a la seu del Col·legi el quart Cafè-Tertúlia Solidària del CFC, en el qual l'ONG Sathi Sansar (SSN) s'encarregarà d'apropar-nos al Nepal i a la seva cultura, i d'explicar-nos com és la vida d'una persona amb discapacitat en aquest país, quins estigmes i dificultats es troba ella i la seva família al llarg de la seva vida i com poden, els fisioterapeutes i d'altres professionals d'aquí, col·laborar amb l'equip de SSN.

Sathi Sansar està formada per Sathi Sansar Barcelona (SSB) i Sathi Sansar Nepal (SSN), dos equips que treballen conjuntament per al projecte que l'ONG té a Pokhara, la segona ciutat més important del Nepal. Allà, l'ONG té un centre d'educació especial per a nens i nenes amb paràlisi cerebral i/o patologies similars al que assisteixen cada dia una trentena de nens que tenen l'oportunitat d'accedir a l'educació i als tractaments que necessiten.

A càrrec de

Sathi Sansar Barcelona

Lloc de realització

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×