Calendari

18 de gener de 2014

Horari: 9,30 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

La neurodinàmica o mobilització del sistema nerviós és una tècnica de Fisioteràpia que no només aborda el sistema nerviós sinó també les estructures adjacents que poden provocar una restricció en el seu moviment.

L'objectiu principal de la conferència és mostrar les últimes evidències i aplicacions clíniques descrites per a l'abordatge del tractament neurodinàmic del sistema nerviós.

La conferència s'estructurarà en una primera part on s'explicarà la relació entre la patofisiologia i la patomecànica del sistema nerviós. Seguidament es desenvoluparà el raonament clínic a partir de la neurodinàmica. Finalment es realitzarà una part pràctica per tal de mostrar, mitjançant l'aplicació directa, la part teòrica vista prèviament.

Tot seguit us presentarem la Memòria 2013 i els projectes per al 2014.

Tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres tot això i els vostres suggeriments i agrair-vos-ho amb un esmorzar. Esperem la vostra reserva al CFC. Desitjant que tot plegat sigui del vostre gust i interès, aquest any només en queda desitjar-vos Bones Festes i un Pròsper Any Nou!

Secció Territorial de Girona del CFC

A càrrec de

Carles Rodríguez Munné. Fisioterapeuta. Fisioterapeuta del centre OSTEOSPORT de Manresa. Coordinador dels estudis de Grau en Fisioteràpia de l'EUCS Manresa. Coordinador i docent del Màster en Teràpia Manual de l'EUCS Manresa.

Lloc de realització

Seu de la Secció Territorial de Girona. Edifici Fòrum Sanitari, c/ Albereda, 3-5, 17004 Girona.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×