Calendari

16 de gener de 2014

Horari: 19.00 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

S'abordarà la història d'un protocol de prevenció del limfedema i d'altres complicacions derivades dels tractaments oncològics en el càncer de mama en un hospital públic (1997-2013).

Es destacarà la importància de la prevenció des del diagnòstic del càncer de mama. La importància d'un tractament amb un pensament més holístic, organitzat, global i la força de les associacions vinculades a les Unitats Funcionals de la Patologia de la Mama als hospitals.

La necessitat d'una bona, correcta i clara informació dirigida a la persona diagnosticada i a la seva família, és a dir, de quina manera és necessari enfocar l'educació sanitària. A qui pertany aquest enfocament? Quina formació de la patologia ha de tenir el fisioterapeuta?

Plantejar i parlar, també, de l'apoderament o "empoderament" de la persona amb càncer de mama. Quin paper té la Fisioteràpia en tot el procés d'una patologia que s'està convertint en una malaltia crònica.

Us hi esperem!

A càrrec de

Montserrat Gironès. Fisioterapeuta de la Unitat Funcional de la Patologia de la Mama del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Clínic Universitari de Barcelona. Membre fundador i de la junta directiva de l'associació gAmis (Grup d'Ajuda Mama i Salut). Membre de la Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×