Calendari

16 de gener de 2014

Horari: 19.00 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

S'abordarà la història d'un protocol de prevenció del limfedema i d'altres complicacions derivades dels tractaments oncològics en el càncer de mama en un hospital públic (1997-2013).

Es destacarà la importància de la prevenció des del diagnòstic del càncer de mama. La importància d'un tractament amb un pensament més holístic, organitzat, global i la força de les associacions vinculades a les Unitats Funcionals de la Patologia de la Mama als hospitals.

La necessitat d'una bona, correcta i clara informació dirigida a la persona diagnosticada i a la seva família, és a dir, de quina manera és necessari enfocar l'educació sanitària. A qui pertany aquest enfocament? Quina formació de la patologia ha de tenir el fisioterapeuta?

Plantejar i parlar, també, de l'apoderament o "empoderament" de la persona amb càncer de mama. Quin paper té la Fisioteràpia en tot el procés d'una patologia que s'està convertint en una malaltia crònica.

Us hi esperem!

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

A càrrec de

Montserrat Gironès. Fisioterapeuta de la Unitat Funcional de la Patologia de la Mama del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Clínic Universitari de Barcelona. Membre fundador i de la junta directiva de l'associació gAmis (Grup d'Ajuda Mama i Salut). Membre de la Comissió d'Onco-Hematologia i Cures Pal·liatives del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×