Calendari

21 de novembre 2014

Horari: 19,30 h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

L'objectiu d'aquesta conferencia és donar a conèixer les últimes evidències científiques en el món del running i desmuntar alguns mites que provoquen pràctiques inadequades, així com noves maneres d'ajudar al corredor a evitar lesions i recuperar-se millor.

La Conferència "Córrer ràpid, de gust i sense lesionar-se" ha estat realitzada més d'un centenar de vegades al voltant dels 5 continents. Aquesta conferència ha transformat la pràctica de milers de corredors a tot el món. Basada en les últimes evidències científiques posa en qüestió moltes de les pràctiques del dia a dia que no estan justificades. Repassarem els diferents temes d'actualitat en el món del running amb la finalitat de minimitzar les lesions. Planificació de l'entrenament, biomecànica de la carrera a peu, estiraments, exercicis d'enfortiment, ortesis, calçat tradicional i calçat minimalista, superfícies… i molts consells per prevenir les lesions i córrer més ràpid!

Esperem que sigui del vostre interès!

Tot seguir se celebrarà el 8è sopar de fisioterapeutes de la comarca del Penedès, podeu trobar més informació i inscriure-us-hi a l'apartat  "Activitats lúdiques" del nostre web.

A càrrec de

Àlex Álvarez i Albert Carrère. Fisioterapeutes

Lloc de realització

Sala l'Escorxador. C/ de l'Escorxador, 19, 08720, Vilafranca del Penedès

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×