Calendari

25 de febrer de 2015

Horari: 20h

Durada: hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Continuem el cicle de xerrades multidisciplinàries amb el coach Xavi Segura.

El ritme vertiginós de la vida actual requereix que les persones estiguin molt atentes a aconseguir i mantenir un equilibri satisfactori en la seva salut total.

La Fisioteràpia, com a disciplina de la Salut, ofereix alternatives de desenvolupament en un terreny crucial del benestar de la persona: el moviment i la funcionalitat de l'individu.

La seva contribució a l'òptim estat de salut de l'individu requereix un coneixement profund de l'ésser humà. El coaching transformacional ofereix principis i eines per encarar la relació amb els pacients tenint com a marc una comprensió de dits pacients en la seva total dimensió biopsicosocial.

Aquesta conferencia oferirà alguns principis del coaching que potenciïn l'habilitat del fisioterapeuta per contribuir al benestar del pacient.

Esperem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

 Xavi Segura. Coach certificat pel Centre de Coaching Cristina Naughton i la Federació Internacional de Coaching (ICF). Llicenciat en ADE

Lloc de realització

Sala l'Escorxador. C/ de l'Escorxador, 19, 08720, Vilafranca del Penedès

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×