Calendari

21 de març de 2015

Horari: de 9.30 h a 13.30 h

Durada: 4,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

La Secció Territorial de Tarragona continua amb el cicle de "Trobades professionals" per tal de compartir coneixements i experiències davant de diverses patologies on s'exposen diferents maneres de tractar-les.

 

La propera trobada tindrà lloc el proper dissabte 21 de març a les 9.30 h a la Casa del Mar de Tarragona, amb el nom: "Abordatge multitècnic de l'espatlla". Iniciarem la jornada amb un repàs biomecànic de l'articulació de l'espatlla a càrrec del Dr. Rodrigo Miralles. A continuació, en Xavier Vericat ens oferirà una doble xerrada sobre els tests isomètrics per a la valoració de l'espatlla i la influència de les discinèsies en el dolor d'espatlla. Posteriorment, la Núria Raspall ens parlarà de l'abordatge amb punció seca, i tancarà la sessió en Fran Cobos amb l'abordatge holístic del dolor d'espatlla.

Aprofitant aquest dia de jornada, també se celebrarà la reunió anual per als col·legiats de la província de Tarragona, on els membres de la Secció faran un breu resum de la seva activitat durant l'any 2014 i donaran pinzellades de les activitats previstes per al 2015.

Estarem encantats d'atendre les vostres consultes i de comptar amb les vostres valuoses aportacions. I per compartir una estona agradable entre col·legues de professió hi haurà un pica-pica per als assistents.

Programa:

9.30 h Reunió anual Tarragona

9.45 h Biomecànica de la pinça bicipital. Dr. Rodrigo Miralles

10.30 h Introducció als tests isomètrics per a la valoració de l'espatlla. Xavi Vericat

11.00 h Pausa café-esmorzar

11.30 h Influència de les discinèsies de l'escàpula i de la càpsula posterior en el dolor d'espatlla. Xavi Vericat

12.15 h Punció seca en el dolor d'espatlla. Nuria Raspall

12.45 h Aproximació holística al dolor d'espatlla. Fran Cobos

13.15 h Cloenda

A càrrec de

 Secció Terrirorial de Tarragona

Lloc de realització

Casa del Mar de Tarragona (carrer Francesc Bastos, 19, de Tarragona)

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×