Calendari

21 de març de 2015

Horari: De 10 a 13 h

Durada: 3,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper 21 de març, la Secció Territorial de Girona celebra la seva reunió anual. La jornada s'estructurarà en 2 blocs: en el primer els membres de la Secció presentaran la Memòria d'activitat del 2014 i els projectes per al 2015, i en el segon hi intervindrà el Sr. Arturo Such, que oferirà als assistents una doble xerrada, la primera, teòrica, en la qual s'explicaran aspectes de seguretat que han de tenir-se en compte a l'hora de tractar pacients amb dolor cervical; i la segona, més pràctica, on es tractaran diverses eines de valoració.

La columna cervical és font habitual de dolor entre la població. Atès que les síndromes específiques del dolor cervical s'associen, en ocasions, a patologies greus d'origen musculosquelètic, es fa interessant la comprensió de la fisiopatologia d'aquestes patologies, així com, també, les propostes terapèutiques disponibles per al fisioterapeuta i les precaucions i contraindicacions del tractament fisioterapèutic.

Així doncs, el programa d'activitats és el següent:

10.00 h Presentació de la Secció Territorial de Girona. Memòria 2014 i projectes 2015

10.15 h Quadres dolorosos de columna cervical

11.15 h Pausa-cafè

11.45 h Exploració física

12.45 h Torn de preguntes

Tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres aquesta jornada, conèixer els vostres suggeriments i compartir un petit esmorzar. Esperem que tot plegat sigui del vostre gust i interès!

Secció Territorial de Girona del CFC

A càrrec de

Arturo Such Sanz. Fisioterapeuta expert en teràpia manual, neuropedagogia del dolor i abordatge cognitivoconductual de l'experiència dolorosa. Soci fundador i membre de la Junta directiva de la Sociedad Española de Fisioterapia y Dolor (SEFID)

Lloc de realització

Seu de la Secció Territorial de Girona. Edifici Fòrum Sanitari, c/ Albereda, 3-5, 17004 Girona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×