Calendari

27 de maig de 2015

Horari: 18 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El ràpid canvi del món laboral, les innovacions en les gestions del capital humà, el protagonisme creixent de les xarxes socials i la gran oferta de professionals crea un nou paradigma en el món laboral. En aquest nou context es fa necessari una nova manera de cercar feina, que requereix, fins i tot, una nova actitud.

Inspira't és un cicle de conferències sobre el treball i l'emprenedoria. A través d'aquestes sessions, un fisioterapeuta experimentat i amb una trajectòria professional rica, exposarà la seva experiència i compartirà amb els assistents des de la part més tècnica a la més humana.

Aquesta exposició anirà seguida d'un període de networking per poder connectar i compartir experiències i possibles projectes futurs. Ho farem en un ambient distès on tothom hi prendrà part i ho acompanyarem d'un pica-pica.

A la primera sessió d'Inspira't tindrem com amfitriona la fisioterapeuta Patrícia Vidal, graduada en Fisioteràpia per la Universitat Ramón Llull l'any 2011. És postgraduada en Dinamització de Projectes en Envelliment Actiu (Active Ageing) idECN Universitat Pompeu Fabra, postgraduada en Reeducació en neuromiostàtica visceral i uroginecològica, i membre de la Comissió d'ObUGi del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Actualment treballa a Lappset España, dissenyant i coordinant els equipaments per a l'activitat física a l'aire lliure per a la gent gran. S'encarrega de la formació i la dinamització. També treballa a RAP Barcelona, realitzant tractaments de Fisioteràpia abdominoperineal.

Confiem en què aquest nou projecte us resulti d'interès i puguem trobar-nos el proper 27 de maig a les 18.00 hores a la seu del Col·legi en el que serà el primer Inspira't, aquest cop amb la Patrícia Vidal.

A càrrec de

Patrícia Vidal. Graduada en Fisioteràpia. Postgraduada en Dinamització de Projectes en Envelliment Actiu (Active Ageing) idECN Universitat Pompeu Fabra. Postgraduada en Reeducació en neuromiostàtica visceral i uroginecològica, i membre de la Comissió d'ObUGi del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×