Calendari

13 de juny de 2015

Horari: 10.00 a 12.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Preu: 10,00€ - Realitzar l'ingrés, amb núm de col·legiat i ref TERAPITAST al Banc Sabadell IBAN ES95 0081 0066 67 0001227724

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes del Penedès del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Continuarem amb aquest cicle de xerrades les artterapeutes Marta Rodríguez i Elisabet Rius, amb la conferència "Cos en creació". A aquest acte, que se celebrarà el proper 13 de juny a les 10.00 h, li seguirà una visita-degustació a les caves Martí Serdà, on s'elaboren vins com el Xitxarel·lo, Vinyet i el cava MO.

L'Artteràpia és una metodologia d'acompanyament terapèutic d'autoconeixement, que promou la salut i que utilitza eines artístiques.

L'objectiu de l'Artteràpia és connectar la persona amb el seu inconscient, que pot emergir a partir del treball plàstic i del contacte amb la matèria, més enllà de la paraula. Utilitzant l'estratègia del rodeig, no es treballa sobre les persones directament sinó sobre les seves produccions.

La invitació de les ponents –artterapeutes de les arts plàstiques– és trobar-nos entre vinyes, aprofitant els materials que l'entorn ens proporciona. Elles ens acompanyaran en la vivència del nostre propi procés creatiu.

Pot ser molt interessant i revelador aproximar-nos a la totalitat de l'ésser des d'aquesta nova posició.

Esperem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

Marta Rodríguez Peribáñez. Belles Arts (UB), postgrau d'Expressió, comunicació i llenguatges artístics (UB), màster en Artteràpia per la UVic-Inecat París línia J.P. Klein.

Elisabet Rius Solé. Arts i oficis - Procediments pictòrics (Escola d'Arts de Vic), màster en Artteràpia línia J.P. Klein per la UVic-Inecat París.

Lloc de realització

Caves Martí Serdà. Carrer d'Igualada, 31 Santa Fe del Penedès

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×