Calendari

29 d'octubre de 2016

Horari: Dissabte de 10.00 h a 12.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Comissió de Fisioteràpia Respiratòria i Secció Territorial de Tarragona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

Les infeccions de vies respiratòries superiors: sinusitis, rinitis, otitis, etc. són un problema molt habitual, motiu de nombroses consultes mèdiques i d'un excessiu ús de medicaments.

La higiene nasal diària comporta un gran benefici en la desobstrucció de secrecions de les vies respiratòries altes i ajuda a la seva hidratació i humidificació. Una adequada higiene nasal ha de constar d'una correcta irrigació de solució hipertònica i, a més, de la realització de tècniques de desobstrucció rinofaríngia retrògrada.

A la conferència es parlarà, principalment, de la higiene nasal, una rutina molt important per evitar les infeccions de vies respiratòries altes (faringitis, sinusitis, rinitis, otitis...), que són un problema molt habitual, motiu de nombroses consultes mediques i culpables d'un excessiu ús de medicaments tals com antibiòtics i antihistamínics.

Esperem que sigui del vostre interès!

A càrrec de

Teresa Bladé. Fisioterapeuta. Membre de la Comissió de Fisioteràpia Respiratòria del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Lloc de realització

CAP Catalunya. Placa dels Castellers, s/n, 43002. Tarragona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×