Calendari

18 de novembre de 2016

Horari: 20.00 h

Durada: 1,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Grup d'Interès de Fisioterapeutes de l'Anoia del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

En aquesta conferència el doctor Xavier Pelfort, director del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Àrea de Rehabilitació del Consorci Sanitari de l'Anoia, ens oferirà una xerrada sobre Actualització del genoll.

La xerrada està dividida en dues parts:

1. Pròtesi total de genoll. Indicacions, tipus i resultats. Existeixen molts tipus i models de pròtesis de genoll. Les seves indicacions varien en base al grau de deteriorament de l'articulació, la localització de l'artrosi (parcelar o global), el grau de deformitat de l'extremitat o la laxitud lligamentosa del genoll entre altres factors. Es tractarà d'aclarir els diferents models i les seves indicacions.

2. Exploració física del genoll com a factor clau en el diagnòstic de les lesions de l'articulació.

Tot seguit se celebrarà la 3a edició del Sopar de fisioterapeutes de l'Anoia. Podeu trobar més informació i inscriure-us-hi a l'apartat "Activitats lúdiques" del nostre web.

Esperem que sigui del vostre interès!

Reservar plaça

A càrrec de

Xavier Pelfort, director del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i Àrea de Rehabilitació del Consorci Sanitari de l'Anoia

Lloc de realització

Ateneu Igualadí. Carrer de Sant Pau, 9, 08700 Igualada.

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×