Calendari

3 de novembre de 2016

Horari: 18,30 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Servei d'Orientació Laboral del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El Servei d'Orientació Laboral del Col·legi es complau a presentar-vos la 3a edició del "Cicle Inspira't, una nova actitud en la recerca de feina". El cicle Inspira't és un cicle de conferències sobre el treball i l'emprenedoria. A través d'aquestes sessions, un fisioterapeuta experimentat i amb una trajectòria professional rica, exposarà la seva experiència i compartirà amb els assistents des de la part més tècnica a la més humana. En aquesta nova sessió d'Inspira't tindrem com a amfitrió el fisioterapeuta Marc Lari.

En Marc és fisioterapeuta des de l'any 2000. Autònom, clínic, docent i col·laborador del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Va canviar una feina fixa que no el feia sentir realitzat per una llitera portàtil a domicili. Confessa que "com un bon alumne freak, vaig canviar la data del meu casament per un curs" i és dels qui pensa que la millor novel·la per a una tarda d'estiu és un bon llibre de Fisioteràpia. Un dels seus lemes és: "converteix la teva professió en un hobby i no en una feina, i no treballaràs ni un dia més de la teva vida".

La seva exposició anirà seguida d'un espai de networking per poder connectar i compartir experiències i possibles projectes futurs. El networking anirà a càrrec d'en Quim Chalé, emprenedor i amb negocis propis des dels 19 anys. La seva vida professional l'ha portat a apassionar-se per les vendes, el màrqueting, les presentacions en públic, la formació, el desenvolupament personal i el coaching. Ha treballat amb centenars d'empreses millorant les seves organitzacions, especialment les seves vendes, equips i resultats.

La sessió es farà en un ambient distès on tothom hi prendrà part i ho acompanyarem d'un pica-pica.

Confiem en què us resulti d'interès i puguem trobar-nos el proper 3 de novembre!

A càrrec de

Marc Lari. Fisioterapeuta. Emprenedor. Autònom, clínic, docent. Coordinador de la Comissió de Fisioteràpia Neuromusculosquelètica del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Quim Chalé. Emprenedor amb negocis propis des dels 19 anys, la seva vida professional li ha portat a apassionar-se per les vendes, el màrqueting, les presentacions en públic, la formació, el desenvolupament personal i el coaching.

Lloc de realització

Seu del Col·legi. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×