Calendari

2 de desembre de 2017

Horari: Dissabte, de 9.00 a 14.00 h

Durada: 4,50 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Secció Territorial de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Descripció

El proper dissabte 2 de desembre, la Secció Territorial de Girona organitza la 2a Jornada de Fisioteràpia i Promoció de la Salut, a la seva seu de l’Edifici Fòrum Sanitari, carrer Albareda 3-5 de Girona.

El lema d’aquesta jornada és “Empodera’t per empoderar”, pilar fonamental de la promoció de la salut i concepte clau del projecte de Professionals per a la Promoció de la Salut a Girona, de què forma part la Secció Territorial de Girona del CFC des del 2008.

En aquesta 2a Jornada de Fisioteràpia i Promoció de la Salut s’hi treballaran les habilitats per a la vida, des d’un marc teòric i pràctic, i s’hi parlarà de com les aplicacions intel·ligents dels dispositius 2.0 poden afavorir l’adherència de les persones a una pràctica tant important dins la promoció de la salut com és l’activitat física.

PROGRAMA
9.30 h

Presentació del projecte de promoció de la salut

Irene García. Fisioterapeuta de Cal Moure's. Co-coordinadora del Grup de Difusió i 2.0 del Projecte de Professionals per a la Promoció de la Salut a Girona. Membre de la Secció Territorial de Girona. Formada en diverses tècniques de teràpia manual, exercici terapèutic que es dirigeixen en la majoria de casos al dolor crònic i patologies associades a l'envelliment

10 h

Conferència: Habilitats per a la vida. Empodera't per empoderar

M. Carme Casellas. Fisioterapeuta a Mútua Universal Girona. Coordinadora de la Secció de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Membre del Grup de Recerca de Promoció de la Salut de Fòrum Sanitari. Formació específica en Promoció de la Salut i en dinamització de Parcs urbans de salut i itineraris saludables.

11 h Pausa per al cafè
11.30 h

APP's: Moviment i promoció de la salut, un aliat per l'adherència?

Irene García

12.00 h

Taller pràctic d'habilitats de la vida

Glòria Muñoz. Pedagoga, coordinadora pedagògica de l’Associació de Lleure Batibull. Professora associada del Grau de Pedagogia i educació social de la UdG. Col·laboradora externa promoció de la salut a DipSalut.

13.50 h

Cloenda

Núria Fuentes. Fisioterapeuta. Acupuntora. Experta en Sòl Pelvià. Membre del grup de recerca de Promoció de la Salut de Fòrum Sanitari. Membre de la Secció de Girona del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

 

Lloc de realització

Seu de la Secció Territorial de Girona. C/ Albereda, 3-5, 17002, Girona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×