Calendari

13 de desembre de 2017

Horari: Dimecres, de 19.00 h a 21.00 h

Durada: 2,00 hores

Informació general

Conferència bonificada al 100% pel CFC

Organitza: Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Descripció

Un any més el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) col·labora amb la Zurich Marató de Barcelona oferint fisioterapeutes corredors per assistir en carrera els maratonians que ho necessitin, durant la mítica prova dels 42km 195m, que tindrà lloc a la capital catalana el proper 11 de març de 2018.

Per explicar exactament en què consisteix aquest rol voluntari d’assistent en carrera, el CFC organitza una xerrada informativa a la seva seu del número 78 del carrer Segle XX de Barcelona, el proper dimecres 13 de desembre, de 19h a 21h.

La xerrada estarà conduïda pels fisioterapeutes col·legiats Cristian Fernández, coordinador del Servei de Fisioteràpia de la Zurich Marató de Barcelona, i Marc Lari, membre de la Comissió de Neuromusculoesquelètica del CFC, i comptarà amb la participació del doctor Carles Miñarro, metge del Futbol Club Barcelona, que parlarà dels signes d’alarma que caldrà tenir en compte en carrera.

Al final de la sessió hi intervindran també fisioterapeutes col·legiats que ja van ser assistents en carrera voluntaris l’any passat, que podran compartir amb els presents la seva experiència.

Concretament, es tracta de córrer un tram de la Marató, identificats com a fisioterapeutes, de manera que si algun participant pateix una lesió o molèstia se li pugui oferir assessorament o fer-li una primera intervenció en carrera.

El repte d’enguany del CFC és aconseguir un mínim de 75 fisioterapeutes corredors. Us hi animeu? Voleu viure la Zurich Marató de Barcelona des del vessant dels fisioterapeuta voluntari?

Lloc de realització

Seu del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. C/ Segle XX, 78, 08032, Barcelona

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×